پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱ مرداد ۱۳۸۶، ۱۶:۵۰

بلر با وزیر امور خارجه اردن دیدار کرد

نماینده ویژه کمیته چهارجانبه روند صلح خاورمیانه امروز دوشنبه با وزیر امور خارجه اردن دیدار و درباره روند صلح خاورمیانه و آخرین تحولات منطقه بحث و تبادل نظر کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری رسمی اردن (پترا)، "عبدالاله الخطیب" وزیر امور خارجه اردن در این دیدار تلاش های شاه اردن برای آغاز مذاکرات جدی میان دوطرف فلسطینی و اسرائیلی به منظور دستیابی آنها به توافق در قالب یک محدوده زمانی مشخص و معقول را برای "تونی بلر" فرستاده ویژه کمیته چهارجانبه تشریح کرد.

الخطیب همچنین تاکید کرد: تشکیل کشور مستقل فلسطینی عامل اساسی برای برقراری صلح و ثبات در این منطقه به شمار می رود.

در همین حال، فرستاده ویژه کمیته چهارجانبه نیز از تلاش های شاه اردن و نقش سازنده و مثبت وی در همه مسائل منطقه ای تقدیرکرد.

بلر پس از دیدار با الخطیب در شهر امان وارد فلسطین اشغالی شد و قرار است با زیپی لیونی وزیر امور خارجه و ایهود باراک وزیر جنگ رژیم صهیونیستی دیدار و گفتگو کند.

کد خبر 522902

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha